Olie check

De olie in de motor van je auto heeft meerdere belangrijke functies. Reden om het peil elke maand te controleren. Bij ServiceOnly doen wij dit graag voor je.

Zelf het oliepeil meten en de olie (laten) verversen

Wij raden aan om je oliepeil maandelijks te controleren. Je kunt een olie check in principe zelf doen maar bij de garagist van ServiceOnly kun je deze auto service ook laten uitvoeren. Wanneer je zelf het oliepeil wilt meten, raden wij je aan om de motor eerst zeker tien minuten of te laten koelen. Om motorolie te peilen heb je een peilstok nodig en moet je auto goed recht staan (waterpas). In het instructieboekje van je auto staat hoe de meting precies in zijn werk gaat en welk type olie voor verversen gebruikt moet worden. Heb je vragen over de olie in de motor van je auto of ander auto onderhoud? Onze experts geven je graag advies zodat je veilig en rustig de weg op kunt. Neem contact met ons op voor antwoord op je vragen.

Vragen?

Heb je vragen over auto onderhoud, reparaties of bijvoorbeeld de APK? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel onderweg bent zonder onnodig geld kwijt te raken.

Zoek een vestiging